HET WEER

Ik fotografeer met zowel natuurlijk als kunstmatig licht, het liefst combineer ik deze dan ook beide.Wanneer de weersomstandigheden zodanig slecht zijn dat het onmogelijk is om te fotograferen, dan zal ik contact met jullie opnemen.


We kijken dan samen naar andere opties. Zelf pas ik mij graag aan de situatie aan. Dit creëert vaak hele leuke beelden, bijvoorbeeld als het regent of stormt.

SOCIAL MEDIA

Het maakt mij ontzettend trots als jij foto's van onze shoot deelt op Social Media. Vergeet je mij dan niet te taggen of mijn naam bij het bericht te melden?


Het is niet toegestaan om filters te gebruiken of bewerkingen te doen bij mijn foto's. Er is veel expertise én energie gestoken in de nabewerking van de foto's.

REISKOSTEN

Binnen een straal van 20 kilometer, vanaf mijn woning in Lelystad, bereken ik geen reiskosten. Daarbuiten zijn de kosten €0,32 p/km.


Woon je verder dan 40 km van Lelystad? Dan wordt er reistijd in rekening gebracht. Afhankelijk van de gekozen shoot variëren de kosten hiervoor.

RECHTEN VAN DE FOTO'S

Wanneer je mij een fotoreportage laat verzorgen, dan kunnen de foto's worden gebruikt voor doeleinden zoals mijn website, social media of andere marketing doeleinden.


Wanneer je hier bezwaar tegen hebt, geef het mij dan van te voren aan. Als de foto's een verrassing zijn en ze pas na een bepaalde datum gepubliceerd mogen worden, laat het mij dan even weten.

KLEDING ADVIES

Persoonlijk vind ik het mooi om de kleding, die tijdens de shoot gedragen wordt, op elkaar af te stemmen. Denk bijvoorbeeld in bepaalde kleurtinten. Lichte kleding komt altijd mooi uit op de foto.Ik adviseer om geen kleding te dragen met drukke prints, met name wanneer je met een grote groep bent.


Inspiratie nodig? Dan adviseer ik graag.

PERSOONLIJK CONTACT


De klik met de fotograaf is van groot belang, liever persoonlijk contact?

Vul het contact formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk telefonisch contact op en bespreken we jouw wensen samen.