Lieve woorden

Bij Quinten een zwangerschap shoot gedaan samen met mijn vrouw (lijkt me logisch). We vinden het beide verschrikkelijk om op de foto te gaan, maar Quinten zorgde ervoor dat deze shoot we gelachen hebben en ons niet ongemakkelijk hebben gevoeld.

We hebben nu geweldige foto's van ons samen tijdens de zwangerschap van mijn vrouw, dat is achteraf toch wel zo leuk om op terug te kijken.
De bewerkingen van Quinten zijn top, zo was een vlieg op mijn overhemd niet meer te zien.

Raymond & Hanneke

Quinten heeft onze speciale dag ontzettend mooi vastgelegd. Quinton is zeer flexibel en je vergeet bijna dat hij er is, hierdoor voelde we ons de hele dag op ons gemak, dit is zeker terug te zien op de foto's.
Meer dan vijf sterren waard!

Ajdin & Dzenana

Erom leuke shoot gehad met het gezin. Quinten weet iedereen op zijn gemak te laten voelen (zelfs de hond) en verstaat zijn vak. De foto’s zijn prachtig geworden.

Dank voor het vastleggen van deze mooie herinneringen.

Maikel & Lisa

Voor mijn website en op LinkedIn had ik een nieuwe foto nodig.Poseren voor een foto vind ik vreselijk en vaak onnatuurlijk.

Echter Quinten stelt je zo op je gemak en voordat je het doorhebt heeft hij al prachtige foto's gemaakt.Foto's waar je opstaat zoals je werkelijk bent.Dat vind ik een kunst! Quinten is een topfotograaf.

Wietske

Zeer professionele fotograaf , vriendelijk en maakt super mooie foto’s. Voor de beste foto's, van Osch fotografie. De man heeft een natuurlijk talent.

Vincent

Wat een foto’s! Quinten was onze fotograaf bij ons huwelijk. Als een fly on the wall heeft hij de mooiste ongedwongen foto’s geschoten. Thanks Quinten!

Elroy & Aisha